Information om hur du ger tillstånd till Gästplats

Information om hur du ger din gäst tillstånd att parkera på våra speciella Gästplatser.

Hej,

Som Ni säkert vet har vi tre gästplatser där det står att det endast är parkering för besökande till Brf Ch1 och Ch2. Tyvärr respekteras inte skyltningen varför dessa platser ofta är upptagna av entreprenörer som inte besöker oss boende. Vi behöver därför utfärda tillstånd till de gäster som besöker oss. Parkeringsbolaget kan sedan bötfälla dem som står på platserna som inte har tillstånd. Vi har valt en metod med att utfärda digitala tillstånd.

Här kommer information om hur Du ska gå tillväga för Du ska kunna ge en besökare till Dig tillstånd att parkera på någon av dessa tre gästplatser.

1. Du kommer inom kort att få ett digitalt parkeringstillstånd till Din mail från Aimo Park. Där finns info hur Du aktiverar ditt konto och Du väljer lösenord till kontot.

2. När Du aktiverat kontot gå till fliken ”Tilldelade tillstånd”. Där ser du ditt/dina digitala tillstånd. För att lägga till registreringsnummer på den bil du vill ge tillstånd till, välj ”Administrera”. 

3. Klicka på "Lägg till nytt fordon". Lägg in reg.nr på bilen Du ger tillstånd till. Välj därefter "Bekräfta". Har Du fler som Du vill ge tillstånd går det att lägga till ytterligare fordon.

 Se även bilder hur sidorna ser ut i filen nedan.

Tillståndet som Du ger Din gäst är giltigt i ett år, sedan måste det förnyas. Observera att man ändå måste erlägga parkeringsavgift. 

Skulle Du ha problem att komma igång eller har andra frågor runt detta så hör av Dig till Joachim Alexandersson på tel 073-302 17 70. Mail joachim.alexandersson@gmail.com

Det finns även möjlighet att ha "fysiska" tillstånd. Det är mer krångligt då gästen måste hämta och lämna dessa. Hör av Dig till Joachim om Du önskar ett sådant.

Vi avser att driftsätta detta system 2023-10-15 så efter det datumet måste Din gäst ha ett tillstånd för att stå på de tre platser som har skyltningen "Parkering för besökande till Brf Ch1 och Ch2. Bilar som står där då utan tillstånd bötfälls

Hälsningar Leif